blanco


 

 

La teva missió

Molt fàcil !

Inscriure´t en el concurs, fer un treball interessant sobre un tema que et vingui de gust investigar (música, ciència, cinema, literatura, art, història, esports, filosofia i pensament, tecnologies ...?), publicar en alguna plataforma (web o propi bloc en Wordpress, Blogger, Blogspot, Blogia...; plataformes online: Scribd, Paper.li, Flickr, Prezi, VoiceThread, Youtube, Tumblr...) i enviar a És de llibre l´adreça URL on està allotjat.

En especial, en aquesta edició et convidem a investigar, si t’interessa, sobre dos temes específics:

 • Llibreteràpia
  Investiga com els llibres i la lectura poden ser beneficiosos per a les persones, les societats… Els llibres ens ajuden? Què ofereixen per promoure una vida millor? La lectura és útil en situacions de crisi personal, social o global, per exemple la del context actual? Ens ajuda qualsevol tipus de lectura? Les persones que llegeixen són més felices? La lectura pot curar?
  (Proposat pel Ministeri de Cultura i Esports, mitjançant la Direcció General del Llibre i Foment de la Lectura).
 • 100 anys - 100 quilòmetres
  Descobreix quins esdeveniments rellevants, històries sorprenents i fets desconeguts han ocorregut els últims 100 anys en 100 quilòmetres al voltant d’on vius.
  (Proposat per la Comunitat de Madrid, Conselleria de Cultura).

La invitació a participar en el concurs amb recerques a l’entorn d’aquests temes té un caràcter voluntari. Si vols saber-ne més o tens dubtes, fes un cop d’ull a les Bases del concurs.

Si aconsegueixes que la teva creació sigui original i respecti totes les normes de propietat intel·lectual ( Pensa en © ! ), podràs guanyar un premi.

Mira els premis i concursa !

 

És imprescindible...

 1. Ser estudiant d’ESO, batxillerat o cicles formatius de grau mitjà en un centre educatiu de qualsevol comunitat autònoma d’Espanya.
 2. Fer un treball sobre un tema que t’interessi, publicar-lo a alguna plataforma en línia (web o bloc propi a Blogger, Wordpress, Blogia, Blogspot ...; plataformes de publicació en línia, en diferents formats: Scribd, Paper.li, Flickr, Prezi, VoiceThread, Youtube, Tumblr...) i comunicar a Es de llibre l´adreça URL en la qual està allotjat.
 3. Dur a terme un treball en equip (mínim de dos i màxim de quatre alumnes) i sempre coordinat per un professor del teu centre.
 4. Seguir un bon pla de treball (consultar Internet, visitar biblioteques, fer entrevistes o enquestes, dissenyar proves experimentals…).
 5. Consultar documents variats (enciclopèdies impreses o electròniques, llibres monogràfics, articles de revistes o periòdics, continguts fiables d’Internet…).
 6. Ser original en la presentació de les teves idees; no copiar ni plagiar.
 7. Pensar en ©, itar les fonts que hagis fet servir i respectar totes les normes de propietat intel·lectual en textos i imatgess.

Inscriu-te  !