blanco

Envia el teu treball


Per enviar el teu treball, necessites el número d’identificació que et van adjudicar en inscriure’t al concurs. Si no el recordes o l’has perdut, posa’t en contacte amb nosaltres a l’adreça concurso@esdelibro.es.

Tots els camps són obligatoris.
(rebut en inscriure l’equip)
(l’utilitzat a la inscripció)
Tipus de centre
Nombre d'integrants de l’equip
Nivell educatiu(http://... Assegura't que, en fer clic a l'adreça que facilites, el jurat podrà accedir a la teva feina)
_
Per a més informació, consulti la Política de Privacitat

D’acord amb el que estableix la legislació de protecció de dades, l’informem que CEDRO tractarà les dades de caràcter personal proporcionades per gestionar la seva participació al concurs organitzat per l’Entitat, així com per mantenir-lo informat, emparant-se en el consentiment que ha expressat l’interessat en emplenar i enviar el formulari marcant la casella d’acceptació de la Política de Privacitat, la casella d’acceptació de les bases del concurs i la relativa a l’enviament d’informació.

CEDRO no cedirà les dades a cap tercer, llevat que en tingui l’obligació legal.

Té dret a l’accés, la rectificació, la supressió, l’oposició, la limitació del tractament i la portabilitat de les seves dades de caràcter personal, així com té, també, la possibilitat de revocar el consentiment. Pot exercir aquests drets enviant a CEDRO un comunicat per correu electrònic (cedro@cedro.org) o per correu postal C/ Alcalá, 21, 2.º Dcha., 28014, Madrid) en el qual faci constar el nom, els cognoms i l’adreça de correu electrònic. Per a més informació, consulti la Política de Privacitat.